FZP BRASLOV─îE

FZP BRASLOV─îE

60%

Forum znanja in povezovanja Braslov─Źe

Projekt ÔÇťFORUM ZNANJA IN POVEZOVANJA BRASLOV─îEÔÇŁ je program, ki se bo izvajal trajnostno in bo temelj za vse nadaljnje projekte, ki se bodo razvijali v sklopu socialnega in medgeneracijskega povezovanja v lokalnem okolju. Izvedene bodo ┼ítevilne aktivnosti za izobra┼żevanje in usposabljanje ranljivih skupin na podro─Źju po┼żarne varnosti in dejavnosti za promocijo zdravja. Pomemben bo tudi doprinos projekta na podro─Źju varovanja okolja in narave, saj bo vzpostavljen okolju prijazen gasilni sistemi. Z uspe┼íno izvedbo projekta bomo na inovativen na─Źin povezali in vklju─Źili vse starostne generacije. Krepili bomo dolgoro─Źno sodelovanje in povezovanje ranljivih skupin, ki so bile v na┼íem okolju do sedaj zelo zapostavljene. V projektu bomo vklju─Źili in povezali partnerje iz ve─Ź razli─Źnih segmentov in s tem raz┼íirili vpliv strategije lokalnega razvoja.

Cilji operacije

programi za pridobivanje novih znanj, programi za doseganje zdravega na─Źina ┼żivljenja, nabava opreme, objave v tiskanih in elektronskih medijih (promocija)

Ciljne skupine

Ciljne skupine v projektu so ┼íoloobvezni otroci, mladi do 30 let, ┼żenske ter starej┼íi. Dose─Źi ┼żelimo tudi ostale generacije, saj tako ┼íe pove─Źamo mo┼żnost socialnega vklju─Źevanja in vklju─Źevanja v PGD.

Vrednost projekta zna┼ía 38.044,46 EUR, sofinanciranje s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj pa je 25.227,70 EUR. Partnerji pri projektu so PGD Braslov─Źe, Zavod za kulturo, turizem in ┼íport Vransko, Anton Blaj d.o.o. in Dru┼ítvo pode┼żelskih ┼żena Braslov─Źe.

DELI IN SOUSTVARJAJ
VE─î