Vprašalnik “Zeliščarske dejavnosti v SSD”

Pozdravljeni,

pred vami je vprašalnik na temo zeliščarske dejavnosti v Spodnji Savinjski dolini. Pridobljene informacije bodo uporabljene za spletno stran »e-herbarij« (www.herbalslovenia.si), ki bo eden od rezultatov operacije (projekta) sodelovanja »Integralni turistični produkt zeliščarske dediščine«, v kateri sodeluje šest Lokalnih akcijskih skupin (LAS): LAS Raznolikost podeželja, LAS V objemu sonca, LAS Zgornje Savinjske in Šaleške doline, LAS Srce Slovenije, LAS Spodnje Savinjske doline in LAS Od Pohorja do Bohorja.

Vprašalnik se nahaja na naslovu: https://www.1ka.si/a/152135

V vprašalniku se izraz »zelišča« uporablja za vse rastline (zeljne rastline, grmi in drevesa), oz. njihove uporabne dele, ki se uporabljajo sveži ali posušeni in ki vplivajo na zdravje ter počutje človeka in živali, se uporabljajo za boljši okus in vonj hrane, ter za uporabo v kozmetiki, naravnih pripravkov za varstvo rastlin in drugje.

Reševanje vprašalnika traja 5-10 minut, če pa ga želite izpolniti v fizični obliki, lahko slednjega dobite na sedežu LAS SSD (Ulica heroja Staneta 3, 3310 Žalec).

Že vnaprej se vam lepo zahvaljujemo za sodelovanje!