BODI SPREMEMBA

BODI SPREMEMBA

60%

Bodi sprememba, izpopolni svoje mehke ve┼í─Źine

Operacija BODI SPREMEMBA bo omogo─Źila eno novo delovno mesto in prav tako tudi posredno vplivala na pove─Źanje zaposlitvenih mo┼żnosti udele┼żencev in/ali ohranitvi delovnega mesta, saj si bodo udele┼żenci z operacijo pove─Źali lastno usposobljenost ter s tem bolj kvalitetno opravljali svoje delovne naloge ali pa se bodo ustrezno usposobili za opravljanje del na drugem delovnem mestu oziroma podro─Źju. S tem bodo uporabniki pove─Źali svojo kompetentnost in prilagodljivost na trgu dela.

Cilji operacije

Za doseganje dolgoro─Źnih u─Źinkov na─Źrtujemo nadaljevanje uporabe platforme in svetovanja ter z nadgradnjo programa. Cilj operacije bo tudi, da z mentorstvom oz. osebnim svetovanjem pomagamo ranljivim skupinam z lastnimi izku┼ínjami; program se bo izvajal s strani ┼żenskih podjetnic.

Ciljne skupine

Ciljne skupine so: – ┼żenske, ki so brez zaposlitve ali i┼í─Źejo bolj┼ío zaposlitev – tisti, ki svojo izobrazbo ┼że imajo, a ne vedo kaj ali kje delati in ─Źutijo potrebo po razvoju ve┼í─Źin – mladi, ki se odlo─Źajo za poklic in ne vedo, kam se usmeriti osebe, starej┼íe od 50 let

Vrednost projekta zna┼ía 47.711,01 EUR, sofinanciranje s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj pa je 37.670,90 EUR. Partnerji pri projektu so Fercar, s.p., Osnovna ┼íola Polzela in Dru┼ítvo Dvorec za kulturo in izobra┼żevanje.

DELI IN SOUSTVARJAJ
VE─î