Izposoja gorskih e-koles

Izposoja gorskih e-koles

60%

Izposoja gorskih e-koles in ┼íola varne vo┼żnje

Da bi pribli┼żali gorsko kolesarjenje vsem prebivalcem Spodnje Savinjske doline, ne le kolesarskim navdu┼íencem, ┼żelimo vzpostaviti izposojevalnico gorskih e-koles z mo┼żnostjo rezervacije na daljavo, hkrati pa organizirati izobra┼żevanja s teorijo in prakso o varni vo┼żnji z gorskimi e-kolesi.

Cilji operacije

obnova dotrajanega gospodarskega poslopja ÔÇô ┬╗marof┬ź kmetije Vodenikova doma─Źija in ureditev izposojevalnice gorskih e-koles s pripadajo─Źim kolesarskim servisom za vzdr┼żevanje le teh; odprtje novega delovnega mesta licenciranega u─Źitelja in trenerja gorskega kolesarjenja; delavnice varne vo┼żnje

Ciljne skupine

Ciljna skupina operacije je prebivalstvo, ki si ┼żeli biti aktivno, pa bodisi nima gorsko kolesarskega znanja oziroma finan─Źnih sredstev za nakup. Zato jim omogo─Źamo izposojo gorskih e-koles in ┼íolo varne vo┼żnje. Ciljna skupina operacije so tudi turisti, ki obi┼í─Źejo dolino za en ali ve─Ź dni.

Vrednost projekta zna┼ía 56.880,09 EUR, sofinanciranje s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj pa je 39.742,29 EUR. Partnerji pri projektu so Prek Alp, d.o.o., ┼áportno dru┼ítvo Vertikala, ┼áportno dru┼ítvo Brez bremz, Osnovna ┼íola Petrov─Źe in KOVEGO, d.o.o.

DELI IN SOUSTVARJAJ
VE─î