29. oktober, 2024 at 9:09

RAZPIS EKSRP 2023 – ZAKLJU─îEN

LAS SSD dne, 1.2.2023 objavlja 3. javni poziv za izbor operacij za izvajanje Strategije lokalnega razvoja LAS SSD v programskem obdobju 2014 ÔÇô 2020 iz sklada EKSRP.

Javni poziv se izvaja kot podpora za izvajanje lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost, in znotraj tega v okviru podukrepa ┬╗Podpora za izvajanje operacij v okviru strategije lokalnega razvoja, ki ga vodi skupnost┬ź. Sredstva za sofinanciranje je LAS dodelilo Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano v okviru Evropskega kmetijskega sklada za razvoj pode┼żelja (EKSRP).

Razpolo┼żljiva sredstva za sofinanciranje: Okvirna vi┼íina razpolo┼żljivih sredstev za sofinanciranje zna┼íajo 145.501,46 ÔéČ iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj pode┼żelja (v nadaljevanju EKSRP). Dele┼ż sofinanciranja upravi─Źenih stro┼íkov za operacije, sofinancirane iz EKSRP zna┼ía 85%.

Razpis je odprt do 17.03.2023.

Informacije o javnem pozivu: po elektronski po┼íti: las.ssd@ra-savinja.si; po telefonu: 03/ 713 68 60/66, vsak delovnik od 8:00 do 13:00. Zadnja vpra┼íanja bodo mo┼żna do tri dni pred zaklju─Źkom razpisa.

VIDEO PREDSTAVITEV

POGOSTA VPRAŠANJA

Tematska podro─Źja / cilji / kazalniki

Za la┼żjo pripravo vloge, objavljamo izvle─Źek iz Strategije lokalnega razvoja LAS SSD glede tematskih podro─Źij, ciljev in kazalnikov.

 

Tematska podro─Źja

Cilji in kazalniki

Ranljive skupine

Za la┼żjo pripravo vloge, objavljamo izvle─Źek iz Strategije lokalnega razvoja LAS SSD glede ranljivih skupin. V skladu s SLR so to:

  • mladi do 30 let
  • osebe brez izobrazbe
  • starej┼íi od 50 let

 

Ranljive skupine_SLR SSD

SPREMLJAJO─îA DOKUMENTACIJA

JAVNI POZIV

PRIJAVNI OBRAZEC

STROŠKOVNIK OPERACIJE

POGODBA O SODELOVANJU

KATALOG STROŠKOV

KATALOG STROŠKOV MEHANIZACIJE

NAVODILA ZA OZNA─îEVANJE

NAVODILA ZA UPRAVIČENE STROŠKE

KRAJŠA PREDSTAVITEV

DELI IN SOUSTVARJAJ